Lite bilder från dagen

Har inte hunnit blogga på hela dagen, men här kommer lite bilder från dagens ridpass. Red på fältet i snön, härligt! :D Men det var jättekallt! Princen fick ha på sig två täcken när vi var ute, han är ju nyrakad den lilla stackaren! Han hade på sig sina nya benlindor också! Haha, han var lite busig, han tog ett jättehop! :p Men han tyckte ju att det var roligt, han älskade att galoppera även fast det var jobbigt. :p Efter vi hade ridit på fältet masserade jag honom och satte sen på back on track på hans små ben! Innan jag ställde in honom i boxen satte jag på honom ett fleecetäcke och hans tjocka rosa vintertäcke,  för imorgon skulle det bli 18 minusgrader! Sen fick han gå in i boxen och äta lite kraftfoder. :)
Här kommer lite bilder:
( jag vet att mina armar ser jättekonstiga ut, men jag hade väst på mej, han kan vara lite busig när vi rider ut!)










Hej bloggen!

Sorry att jag inte har bloggat nåt idag, har inte haft tid!
Men iaf, åkte till stallet idag även fast jag är förkyld och har lite feber, men är bättre nu. :)
När jag skulle ta ut Princen från boxen hittade jag en snusburk(!) i boxen? :p hahah, wtf lixom? Princen har börjat snusa! xp
Det var sååå kallt idag! kände inte tårna! Red i ridhuset, travade över upphöjda bommar och sedan tränade vi ökad trav, han gick så himla fint! Och han lyfter verkligen på benen när vi har travat över bommar, det gick verkligen toppen idag! Han gick på tygeln av sig självt. :) Vi försökte oss på skänkelvikning i galopp oxå, men det tyckte Princen var lite svårt.
Tog lite bilder idag som jag hade tänkt ladda upp, men nu hittar jag inte sladden! :o Menmen, här kommer en bild jag tog med camen på mina lila lindor jag måste fixa med innan jag går och lägger mej... (y)


Typ nåt tyskt märke, orkar inte kolla vad det är för märke, är så trött! xd
Iaf, ska snart skaffa en sån här bloggdesign! :) ska köpa av nån på stallet.se, hehe. Fattar typ inget av det där!
Ajustdet, nån som vet vad det är för kod man ska klistra in på bloggen om man är medlem på adsense? Har ingen aning...
Godnatt ;*

Nattblogg

Blir ett litet nattinlägg innan jag ska sova!
aa, finns inte mycket att säga? har redan skrivit 7 blogginlägg idag... men nattinatti söta bloggläsare! :*


Några bilder

Här är lite före och efter bilder på Princen!

Före:





Efter:




Ser lite konstigt ut på benen, han har så tjock päls xd
Inga kvalitetsbilder precis, men nu ser ni hur det blev iaf! :)

Färdig!

Så, nu är pepparkakorna färdiga och glaserade! Gjorde dock inte så många, men det blev väl typ 20 stycken. :)


Här kommer en bild på ett urval av min nya kollektion! (y)
Några fina pepparkakor jag har gjort. :)
Försökte skriva Princen, men det var ganska svårt! :p
Men jag är ganska duktig ändå, funderar på att kanske starta ett bageri? ;)

bakar

nu är dom i ugnen! de är jättestora, de typ jäste eller något? :s men nu måste jag springa och ta ut dem!!!

...

Som sagt följde jag inte med till stallet, men mamma har lovat att ta före och efter bilder på Princen. (y)
Nu ligger jag i sängen med datorn, som jag har gjort heeela dagen, men nu ska jag släpa mej ner till köket och baka pepparkakor, har redan ätit upp alla! (a) Slänger in nån bild på resultatet sen.

nejj :o

Ska nog inte åka till stallet idag, är jätteförkyld och har ont i huvudet! Buhu, ville så gärna rida idag. :(
Nu roar jag mej med att vara inne på nån hästbutik på nätet och lägger massa grejjer i korgen som jag ska övertala mamma att köpa sen. :))

I korgen:

Ett par blåa pikeurstrumpor strl 38-40
Rosa eller svarta vinter(?)handskar med swarowski på från Roeckl strl 6
Ett par gråa helskodda ridbyxor från Pikeur strl 164 (ja, jag har barnstorlek i ridbyxor xd)
En rosa ryktborste i trä från Haas
Blå glitterspray med blåbärsdoft från nici

Det var allt än så länge! :)


Vilken färg?
Vilken färg är snyggast?

lite hjälp?

ett sånt här fast från swarowski



Fick ett sånt här pannband i julklapp fast från swarowski! :) Men två grejjer sitter lite löst. :o nån som vet om det ska vara så, eller ska jag byta?

God morgon bloggen!

Vaknade nyss, fivk en smärre chock när jag satte på datorn och såg att klockan är halv tolv! Har sovit i nio timmar (y) Så nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag ska gå ner till köket och äta lite frukost.
Sen blire att dra till stallet, har tänkt hoppa lite med Princen om jag är själv i ridhuset. :) Ajust det, mamma ska raka Princen idag, haha hon får göra det annars blir det faiiil. (a) Ska ta lite före och efter bilder iaf. :)

stallet.se

Jag är inte inne på stallet.se så ofta, men när jag väl är inne där lyckas jag alltid dra på mej iaf en anmälning, men idag fick jag två anmälningar! vad är det för nolifers som är inne där bara för att anmäla folk? so what om jag skriver att jag har en blogg?! De kan väl informera om reglerna bättre lixom? :p


I wanna be VIP

Är med i en tävling om biljetter till gbg horse show, det kom upp en länk men vet inte om man ska lägga in den, men gör det ändå! :)



http://www.libresse.se/ghs-vip-bloggare"><img
 http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/Blogger/badge_blogg.png

Dagens ridpass

Idag gick det ganska bra när jag red, men han var lite irriterad. Det märktes att han var trött efter igår! Hans ben var lindade med blåa fleece/elastiska lindor från Sjöhagen Wear som jag köpte på mässan i stockholm horse show. Först blev han lite chockad så han han tog jättesteg i stallgången. ;p Men det gick bra när jag red, han tog lite luftigare steg. :) Efter ridningen masserade jag honom, sedan hjälpte mamma mej att stretcha hans ben. :) Sedan satte jag på hans back on track och sen fick han gå in i boxen och äta lite.

Gårdagens ridpass

Skapade ju min blogg idag, men känner att jag måste skriva om gårdagens träning också, det gick ju så bra och han skötte sig utmärkt. :)
Iaf,  vi travade över bommar, sedan hoppade vi ett litet hinder på ca 40 cm. Det fick honom verkligen att lyfta på benen, och han blev mycket mer lösgjord. Sen tränade vi lite ökad trav och galopperade över bommar. Man märker när Princen blir trött, för då försöker han gå bakom hand när han har chansen! Men han var inte för trött för att galoppera så fort han kunde mååånga varv. Red i ca en och en halv timme! Efter ridningen masserade jag honom och sedan satte jag på back on tracken på benen. Sen fick han kvällsmat, då blev lille gubben glaad. :)



Ett litet hopp. :)

Min ponny

Jag har nog världens gulligaste ponny, han heter Coltsfoot Prince, men han kallas Princen och är en connemara. :) Han är 138 cm i mankhöjd, alltså är han en c-ponny. Innan jag köpte honom var han tävlad i msv B hoppning och LA dressyr.
Vi har inte tävlat så mycket pga skador, men nu går det bättre än det någonsin gått förut tack vare att jag har fått hjälp av en tjej som har ridit honom i tre veckor! :) Nu ska vi börja träna hoppning igen och vårt mål är att starta LC i vår. :)


En blöt Princen. :p
En blöt Princen :p



Välkommen till min nya blogg!

Här har jag tänkt skriva lite om min ponny och ridningen. :)

RSS 2.0